Fundraising

Fundraising

Forfølg Drømmen

Fundraising

 

Aldrig har der været så mange støtteordninger. Der er tale om en tilskudsjungle, som det er meget vanskeligt at orientere sig i.

Flere og flere midler afsættes til forsøg - og udvikling. Det gælder inden for arbejdsmarkedet, ældreområdet, idræt, undervisning, ældre, børn og unge, psykiatrien, landdistrikter, produktudvikling osv.

Emnerne er mangfoldige – lige fra støtte til idræt, kost og sundhed, kulturhuse, efteruddannelse, velfærdsteknologi, socialøkonomi, digital læring. Det er ikke blevet lettere at komme i betragtning. Kravene og konkurrencen er hård. Det er ikke så svært at finde en støtteordning. For mange er det især vanskeligt at beskrive en projektidé, som egner sig til støtte.

I dag efterspørger man ikke mere af det samme for færre penge. Man efterspørger derimod nye løsninger - gerne løsninger, der "forstyrre".

 

Vinderne er de organisationer, der forstår sig på at se hvordan "det nye" kan vokse ud af det gamle. Det gælder om at præsentere projektet på en overbevisende måde. Det gælder om at præsentere projekter, der både teknisk og politisk er i takt med tiden.

Med Formidlingscentrets kursus i fundraising er du godt hjulpet til at tage denne udfordring op. Vi er Danmarks mest succesrige fundraisere og havde sidste år ca. 200 personer på kursus. Med Formidlingscentrets kursus får du indblik i den nye satspulje, den nye socialfond, Erasmus plus og de mange private fonde osv. Du bliver i stand til at opstille en plan for at opnå støtte til dit næste projekt. Vi arbejder med konkrete anvisninger og eksempler på hvad, der virker.

 

Tilmelding: oleholst@mail.tele.dk

 

Frist: mandag den 17. september 2018.

 

 

 

kurser i oktober 2018

Kursus 1.

Tirsdag den 2. oktober 2018 kl. 10.00-16.00, MBK, kursuscenter København, Pilestræde 61, 1 sal, DK 1112 København

 

Kursus 2.

Torsdag den 4. oktober 2018 kl. 10-16, Scandic Vejle Jacob Gade, Flegborg 8-10, 7100 Vejle

 

 

 

Indhold og udbytte

Kurset giver en praktisk introduktion til de mest almindelige metoder, begreber og konkrete teknikker. Der lægges vægt på, at deltageren efter kurset selv er i stand til at gennemføre effektiv fundraising.

På kurset arbejdes der med:

  • Konkret gennemgang af et eksemplarisk ansøgningsforløb
  • Effektive redskaber i forbindelse med idé - og konceptudvikling
  • Konkrete fundraising-redskaber, der styrker evnen til at arbejde med strategiske og tværfaglige udviklingsprojekter
  • Etablering af partnerskaber, udarbejdelse af finansieringsplaner og budgetter
  • Oversigt over både danske og EU´s støttemulighede
  • Tilrettelæggelse og planlægning af konkret projekter.

Målgruppe: Kurset henvender sig til alle, der arbejder med udvikling og fundraising. Vi anbefaler, at man deltager med flere medarbejdere, gerne med en repræsentant fra ledelsen. Vi anbefaler endvidere, at man hjemmefra har sat sig ind i organisationens strategier.

Form: Der fordres et højt energiniveau hos deltagerne, der forventes at bidrage aktivt med egne ideer til mulige projekter. Deltagerne opfordres til at tage egne projekter med

Underviser: Direktør Ole Holst, ejer af fundraising – og projektvirksomheden ”Formidlingscentret”. Ole Holst medejer af ”UpFrontNet” – der er Danmarks største virtuelle netværk for fundraisere og projektmagere.

Tilmelding og pris: Prisen for kursus er 3.495 kr.(eksklusiv moms). Kursusprisen dækker en dags undervisning, undervisningsmaterialer samt fuld forplejning.

 

Tilmelding til kurset sker nemmest ved at sende en mail til: oleholst@mail.tele.dk

Anfør kursusbenævnelse (1 eller 2 ) samt navn(e) på kursist(er), samt alle kontaktoplysninger,(adresse, virksomhedsnavn, telefon, mail m.m.). Offentlige virksomheder skal endvidere angive EAN nr.

Tlmeldingsfristen er mandag den 17. september 2018

 

Straks når tilmelding er modtaget fremsendes bekræftelse på optagelse samt anmodning om betaling. Tilmelding er bindende. Kursisterne får tillige 6 måneders gratis medlemskab af Danmarks mest omfattende søgedatabase www.upfrontnet.dk svarende til en værdi af 1.600,- kr.

Yderligere oplysninger på: tlf.: 4086 2264 eller mail: oleholst@mail.tele.dk

 

Formidlingecentret

Heslegårdsvej 27

2900 Hellerup

CVR: 17877305

0045 4086 2264

Danske Bank 4085 533 746